Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu zamiast ziemniaków.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3940
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19934
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3057
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4279
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3940
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19934
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3057
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4279
Składniki
Wykonanie: Na głębokiej patelni rozgrzewamy masło z oliwą, wrzucamy drobno posiekaną cebulę, pokrojone pieczarki i rumienimy. Następnie wsypujemy kaszę i stale mieszając prażymy przez 10 minut. Po czym wlewamy bulion, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy na bardzo małym ogniu do odparowania. Na końcu dodajemy straty ser, posiekaną natkę pietruszki według upodobania , dokładnie mieszamy i podajemy na ciepło.