Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu zamiast ziemniaków.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 499
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2787
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 919
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14514
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 499
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2787
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 919
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14514
Składniki
Wykonanie: Na głębokiej patelni rozgrzewamy masło z oliwą, wrzucamy drobno posiekaną cebulę, pokrojone pieczarki i rumienimy. Następnie wsypujemy kaszę i stale mieszając prażymy przez 10 minut. Po czym wlewamy bulion, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy na bardzo małym ogniu do odparowania. Na końcu dodajemy straty ser, posiekaną natkę pietruszki według upodobania , dokładnie mieszamy i podajemy na ciepło.