Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu zamiast ziemniaków.
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 228
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 205
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 228
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 205
Składniki
Wykonanie: Na głębokiej patelni rozgrzewamy masło z oliwą, wrzucamy drobno posiekaną cebulę, pokrojone pieczarki i rumienimy. Następnie wsypujemy kaszę i stale mieszając prażymy przez 10 minut. Po czym wlewamy bulion, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i gotujemy na bardzo małym ogniu do odparowania. Na końcu dodajemy straty ser, posiekaną natkę pietruszki według upodobania , dokładnie mieszamy i podajemy na ciepło.