Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do makaronu, do kanapek. Dzisiaj z dodatkiem góralskiego bundzu. Spróbujcie a nie pożałujecie ;)
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1088
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 440
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 452
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1088
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 440
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 452
Składniki
Obieramy czosnek, kroimy na kawałki, myjemy i osuszamy liście świeżej bazylii. Pumpernikiel łamiemy na drobne kawałeczki. Bundz kroimy w kostkę. Do blendera wkładamy wszystkie składniki przeznaczone na pesto, blendujemy na jednolity, gęsty sos. Gotowe pesto przyprawiamy odrobiną soli i wstawiamy na pół godziny do lodówki. Gotowe! Smacznego.