Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PESTO Z CZOSNKU NIEDŹWIEDZIEGO: Można go przyrządzać na różne sposoby- np. kisić, zalewać olejem ale mnie najbardziej smakuje pesto , które dzielę na niewielkie porcje i mrożę.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8953
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10558
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4757
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8953
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10558
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4757
Składniki
Liście czosnku i ziarna umieścić w blenderze i zmiksować. Dodać oliwę i sok z cytryny. Doprawić. Przełożyć do niewielkich woreczków strunowych i zamrozić. Idealny i zdrowy dodatek do masła, kanapek, pizzy i faszerowanych mięs.