Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PESTO Z CZOSNKU NIEDŹWIEDZIEGO: Można go przyrządzać na różne sposoby- np. kisić, zalewać olejem ale mnie najbardziej smakuje pesto , które dzielę na niewielkie porcje i mrożę.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 788
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425088
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10718
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 788
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425088
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10718
Składniki
Liście czosnku i ziarna umieścić w blenderze i zmiksować. Dodać oliwę i sok z cytryny. Doprawić. Przełożyć do niewielkich woreczków strunowych i zamrozić. Idealny i zdrowy dodatek do masła, kanapek, pizzy i faszerowanych mięs.