Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PESTO Z CZOSNKU NIEDŹWIEDZIEGO: Można go przyrządzać na różne sposoby- np. kisić, zalewać olejem ale mnie najbardziej smakuje pesto , które dzielę na niewielkie porcje i mrożę.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4431
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12035
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6844
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5621
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4431
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12035
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6844
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5621
Składniki
Liście czosnku i ziarna umieścić w blenderze i zmiksować. Dodać oliwę i sok z cytryny. Doprawić. Przełożyć do niewielkich woreczków strunowych i zamrozić. Idealny i zdrowy dodatek do masła, kanapek, pizzy i faszerowanych mięs.