Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do dań głównych, na kanapkę czy sałatki.
tarka kuchenna, nóż
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Natkę pietruszki drobno posiekaj. Obierz czosnek i pokrój na mniejsze kawałki. Ser zetrzyj na tarce.
Wszystkie wcześniej przygotowane składniki wsadź do blendera razem z olejem, słonecznikiem, szczyptą soli i pieprzu. Miel aż całość będzie gładka. Gdyby masa była za rzadka, dodaj sera i pietruszki, jeżeli czujesz, że jest zbyt stała, dodaj oleju. Smacznego!