Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do dań głównych, na kanapkę czy sałatki.
tarka kuchenna, nóż
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 372
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 63
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 372
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 63
Składniki
Natkę pietruszki drobno posiekaj. Obierz czosnek i pokrój na mniejsze kawałki. Ser zetrzyj na tarce.
Wszystkie wcześniej przygotowane składniki wsadź do blendera razem z olejem, słonecznikiem, szczyptą soli i pieprzu. Miel aż całość będzie gładka. Gdyby masa była za rzadka, dodaj sera i pietruszki, jeżeli czujesz, że jest zbyt stała, dodaj oleju. Smacznego!