Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne jako sos do makaronu, sałatek lub pizzy
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67320
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1810
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67320
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1810
Składniki
Wszystkie składniki wrzuciłam do malaksera. Uważam, że gdy są wyczuwalne składniki pesto lepiej smakuje. Można pesto z rukoli zmalaksować stopką malaksującą- wtedy wyjdzie gładsza masa. Jest to świetny dodatek do sosów do makaronów, sałatek, i świetnie się mrozi. Można zrobić na zapas. Smacznego :)