Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne jako sos do makaronu, sałatek lub pizzy
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117794
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8259
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3069
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1952
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1460
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117794
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8259
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3069
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1952
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1460
Składniki
Wszystkie składniki wrzuciłam do malaksera. Uważam, że gdy są wyczuwalne składniki pesto lepiej smakuje. Można pesto z rukoli zmalaksować stopką malaksującą- wtedy wyjdzie gładsza masa. Jest to świetny dodatek do sosów do makaronów, sałatek, i świetnie się mrozi. Można zrobić na zapas. Smacznego :)