Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne jako sos do makaronu, sałatek lub pizzy
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1005
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 893
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12703
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1005
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 893
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12703
Składniki
Wszystkie składniki wrzuciłam do malaksera. Uważam, że gdy są wyczuwalne składniki pesto lepiej smakuje. Można pesto z rukoli zmalaksować stopką malaksującą- wtedy wyjdzie gładsza masa. Jest to świetny dodatek do sosów do makaronów, sałatek, i świetnie się mrozi. Można zrobić na zapas. Smacznego :)