Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne jako sos do makaronu, sałatek lub pizzy
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38967
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 403
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 170
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9255
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38967
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 403
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 170
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9255
Składniki
Wszystkie składniki wrzuciłam do malaksera. Uważam, że gdy są wyczuwalne składniki pesto lepiej smakuje. Można pesto z rukoli zmalaksować stopką malaksującą- wtedy wyjdzie gładsza masa. Jest to świetny dodatek do sosów do makaronów, sałatek, i świetnie się mrozi. Można zrobić na zapas. Smacznego :)