Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne jako sos do makaronu, sałatek lub pizzy
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13322
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 156
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1175
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1212
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13322
Składniki
Wszystkie składniki wrzuciłam do malaksera. Uważam, że gdy są wyczuwalne składniki pesto lepiej smakuje. Można pesto z rukoli zmalaksować stopką malaksującą- wtedy wyjdzie gładsza masa. Jest to świetny dodatek do sosów do makaronów, sałatek, i świetnie się mrozi. Można zrobić na zapas. Smacznego :)