Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie pesto? Ja bardzo, zwłaszcza to wykonane samodzielnie w domu, z ulubionych składników. Tym razem wpadłam na pomysł zrobienia pesto z zielonego groszku, który akurat zalegał mi w lodówce. Wyszło bardzo smaczne i aromatyczne. Polecam!
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3888
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 695
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3888
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 695
Składniki
Groszek ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić. Do blendera wlać śmietanę, oliwę, dodać obrany czosnek, umyte listki bazylii, szczyptę soli oraz wystudzony groszek. Całość zblendować na gładką masę i gotowe. Smacznego.