Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie pesto? Ja bardzo, zwłaszcza to wykonane samodzielnie w domu, z ulubionych składników. Tym razem wpadłam na pomysł zrobienia pesto z zielonego groszku, który akurat zalegał mi w lodówce. Wyszło bardzo smaczne i aromatyczne. Polecam!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 179
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9429
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 995
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 179
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9429
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 995
Składniki
Groszek ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić. Do blendera wlać śmietanę, oliwę, dodać obrany czosnek, umyte listki bazylii, szczyptę soli oraz wystudzony groszek. Całość zblendować na gładką masę i gotowe. Smacznego.