Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie pesto? Ja bardzo, zwłaszcza to wykonane samodzielnie w domu, z ulubionych składników. Tym razem wpadłam na pomysł zrobienia pesto z zielonego groszku, który akurat zalegał mi w lodówce. Wyszło bardzo smaczne i aromatyczne. Polecam!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38232
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38232
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 390
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 371
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9238
Składniki
Groszek ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić. Do blendera wlać śmietanę, oliwę, dodać obrany czosnek, umyte listki bazylii, szczyptę soli oraz wystudzony groszek. Całość zblendować na gładką masę i gotowe. Smacznego.