Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale jako przystawka, ale takze jako dodatek do dan glownych. Polecam serdecznie. Przepraszam za brak polskich znakow, ale nie mam takiej mozliwosci. Jak bede nastepnym razem robic, dodam lepsze zdjecie.....
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11769
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
Cebule i papryke obrac, pokroic na piorka i wraz z przyprawami smazyc na masle klarowanym ok 7 minut.
Pieczarki obrac, pokroic na polowki, dodac do cebuli z papryka i smazyc jeszcze kilka minut. Wspanialy smak daje dodatek kminku i oregano. Polecam serdecznie. Ja dalam jako dodatek do kaszy gryczanej prazonej. Wspaniale.