Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale jako przystawka, ale takze jako dodatek do dan glownych. Polecam serdecznie. Przepraszam za brak polskich znakow, ale nie mam takiej mozliwosci. Jak bede nastepnym razem robic, dodam lepsze zdjecie.....
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666394
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 774
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5857
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1015
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666394
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 774
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5857
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1015
Składniki
Cebule i papryke obrac, pokroic na piorka i wraz z przyprawami smazyc na masle klarowanym ok 7 minut.
Pieczarki obrac, pokroic na polowki, dodac do cebuli z papryka i smazyc jeszcze kilka minut. Wspanialy smak daje dodatek kminku i oregano. Polecam serdecznie. Ja dalam jako dodatek do kaszy gryczanej prazonej. Wspaniale.