Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do warzywnej sałatki.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 934
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4565
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1193
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 533
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 934
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4565
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1193
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 533
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, opłukać, zalać wodą i gotować z solą przez 10 minut, po czym odsączyć i ułożyć w wyparzonych słoiczkach. Składniki na zalewę razem połączyć, gotować przez 5 minut, następnie dodać pokrojoną cebulę i gotować jeszcze przez 5 minut. Gorącą zalewą zalać pieczarki w słoiczkach, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem i obwinąć grubą ścierką do wystudzenia.