Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki do przygotowania wegański dodatek do ryżu lub makaronu.
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 121
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21523
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 74
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 844
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 121
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21523
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 74
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 844
Składniki
Pieczarki obrać, umyć, pokroić na grube plastry i smażyć z dodatkiem odrobiny soli na rozgrzanym oleju przez około 5 minut.
Seler umyć, pokroić w plasterki, dodać do pieczarek i smażyć, często mieszając, aż odparuje woda.
Por przekroić wzdłuż, dokładnie umyć pod bieżącą wodą, zwracając uwagę na piasek zgromadzony pomiędzy liśćmi, następnie pokroić w cienkie półplasterki i dodać do pieczarek z selerem.
Całość doprawić sosem sojowym i dusić pod przykryciem aż do miękkości pora.
Tofu pokroić w kostkę o krawędzi około 1 cm, dodać do warzyw i dusić jeszcze chwilę.