Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki do przygotowania wegański dodatek do ryżu lub makaronu.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 174
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2108
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 511
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 174
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2108
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 511
Składniki
Pieczarki obrać, umyć, pokroić na grube plastry i smażyć z dodatkiem odrobiny soli na rozgrzanym oleju przez około 5 minut.
Seler umyć, pokroić w plasterki, dodać do pieczarek i smażyć, często mieszając, aż odparuje woda.
Por przekroić wzdłuż, dokładnie umyć pod bieżącą wodą, zwracając uwagę na piasek zgromadzony pomiędzy liśćmi, następnie pokroić w cienkie półplasterki i dodać do pieczarek z selerem.
Całość doprawić sosem sojowym i dusić pod przykryciem aż do miękkości pora.
Tofu pokroić w kostkę o krawędzi około 1 cm, dodać do warzyw i dusić jeszcze chwilę.