Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń, idealna na kanapki.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1105
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 919
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1213
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 276
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1105
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 919
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1213
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 276
Składniki
Pierś z kurczaka zmielić, boczek zmielić. Dodać namoczoną, odciśniętą bułkę , jajka oraz wszystkie przyprawy. Dokładnie połączyć wszystkie składniki ( jak na mielone ).
Formę keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć mięso do połowy formy, a następnie włożyć kawałek kiełbasy. Przykryć pozostałym mięsem. Zwilżyć dłoń olejem i dokładnie wyrównać.
Nagrzać piekarnik do 180 st. i piec przez godz. na termoobiegu. Smacznego życzę :)