Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń, idealna na kanapki.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30901
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4238
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30901
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4238
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Składniki
Pierś z kurczaka zmielić, boczek zmielić. Dodać namoczoną, odciśniętą bułkę , jajka oraz wszystkie przyprawy. Dokładnie połączyć wszystkie składniki ( jak na mielone ).
Formę keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć mięso do połowy formy, a następnie włożyć kawałek kiełbasy. Przykryć pozostałym mięsem. Zwilżyć dłoń olejem i dokładnie wyrównać.
Nagrzać piekarnik do 180 st. i piec przez godz. na termoobiegu. Smacznego życzę :)