Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pieczeń, idealna na kanapki.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326810
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17046
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326810
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17046
Składniki
Pierś z kurczaka zmielić, boczek zmielić. Dodać namoczoną, odciśniętą bułkę , jajka oraz wszystkie przyprawy. Dokładnie połączyć wszystkie składniki ( jak na mielone ).
Formę keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć mięso do połowy formy, a następnie włożyć kawałek kiełbasy. Przykryć pozostałym mięsem. Zwilżyć dłoń olejem i dokładnie wyrównać.
Nagrzać piekarnik do 180 st. i piec przez godz. na termoobiegu. Smacznego życzę :)