Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne etapy przygotowania pieczeni z indyka.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 316
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 165
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 395
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1574
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 316
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 165
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 395
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1574
Składniki
Z przygotowanych składników sporządzamy marynatę i dokładnie nacieramy mięso, i odstawiamy na 10-12 godzin w zimne miejsce. Gdy mięso będzie już schłodzone, wkładamy mięso w siatkę. Jeżeli takiej nie posiadamy można mocno związać dratwą. Mięso pieczemy w piekarniku ok 90 minut w 180 stopniach. Mięso na początku obrumieniamy, polewając co jakiś czas powstałym sosem. Jak już pieczeń będzie zarumieniona przykrywamy aby się dopiekła w środku.