Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne etapy przygotowania pieczeni z indyka.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2156
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 127
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 216
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2156
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 127
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 216
Składniki
Z przygotowanych składników sporządzamy marynatę i dokładnie nacieramy mięso, i odstawiamy na 10-12 godzin w zimne miejsce. Gdy mięso będzie już schłodzone, wkładamy mięso w siatkę. Jeżeli takiej nie posiadamy można mocno związać dratwą. Mięso pieczemy w piekarniku ok 90 minut w 180 stopniach. Mięso na początku obrumieniamy, polewając co jakiś czas powstałym sosem. Jak już pieczeń będzie zarumieniona przykrywamy aby się dopiekła w środku.