Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pieczeń z indyka w marynacie z miodu.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2680
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5432
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 241
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2680
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5432
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 241
Składniki
Czosnek obrać i zmiażdżyć, rozetrzeć z solą. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Umyty filet z indyka natrzeć przygotowaną marynatą i odstawić w szczelnym pojemniku do lodówki na około 1 ½ godziny. Przez pół godziny pieczemy bez przykrycia w naczyniu żaroodpornym. Po upływie tego czasu naczynie zamknąć i co jakiś czas polewać powstałym sokiem.