Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 90
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 70
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 203
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 90
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 70
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 203
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w ćwiartki lub w ósemki. Skropić oliwą, posypać rozmarynem i przecisnąć czosnek przez praskę. Wymieszać. Wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni z funkcją termoobieg. Pieczemy około 25-30 min aż się pięknie zarumienią.