Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Artykuł sponsorowany
Pieczone zimowe warzywa z sosem miodowo-musztardowym
Artykuł sponsorowany
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 115
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3714
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 158
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 115
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3714
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 158
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Składniki
Obrać pietruszkę, seler i cebulę, pokroić na kawałki. Dynię pokroić w kostkę (odmiany piżmowej nie trzeba obierać).
Wymieszać warzywa z oliwą, tymiankiem i solą.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 180 stopni.
Do kosza urządzenia wsypać pokrojone warzywa. Ustawić czas na 20 minut, wsunąć kosz i kontynuować pieczenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
W międzyczasie przygotować sos miodowo-musztardowy: wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Gotowe warzywa wysypać warzywa na talerz, podawać na ciepło z sosem miodowo-musztardowym.