Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Artykuł sponsorowany
Pieczone zimowe warzywa z sosem miodowo-musztardowym
Artykuł sponsorowany
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 117
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 154
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 181
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 90
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 117
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 154
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 181
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 90
Składniki
Obrać pietruszkę, seler i cebulę, pokroić na kawałki. Dynię pokroić w kostkę (odmiany piżmowej nie trzeba obierać).
Wymieszać warzywa z oliwą, tymiankiem i solą.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 180 stopni.
Do kosza urządzenia wsypać pokrojone warzywa. Ustawić czas na 20 minut, wsunąć kosz i kontynuować pieczenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
W międzyczasie przygotować sos miodowo-musztardowy: wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Gotowe warzywa wysypać warzywa na talerz, podawać na ciepło z sosem miodowo-musztardowym.