Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Artykuł sponsorowany
Pieczone zimowe warzywa z sosem miodowo-musztardowym
Artykuł sponsorowany
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10092
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2715
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1842
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 702
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3940
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10092
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2715
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1842
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 702
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3940
Składniki
Obrać pietruszkę, seler i cebulę, pokroić na kawałki. Dynię pokroić w kostkę (odmiany piżmowej nie trzeba obierać).
Wymieszać warzywa z oliwą, tymiankiem i solą.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 180 stopni.
Do kosza urządzenia wsypać pokrojone warzywa. Ustawić czas na 20 minut, wsunąć kosz i kontynuować pieczenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
W międzyczasie przygotować sos miodowo-musztardowy: wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Gotowe warzywa wysypać warzywa na talerz, podawać na ciepło z sosem miodowo-musztardowym.