Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na meksykańską salsę z pomidorów i chlli – pico de gallo. Salsa jest banalnie prosta w przygotowaniu, a pełna smaku. Może służyć zarówno jako dodatek do kanapek, tostów czy nachosów, ale też jako sałatka do obiadu czy grilla. Pomidory nadają jej soczystości, papryczki chilli odrobiny pikantności, a kolendra orzeźwia.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2026
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 68
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2026
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 68
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Składniki
Pomidory, cebulę, papryczki oraz kolendrę pokrój drobno i przełóż do miski.
Wlej sok z limonki.
Przypraw oregano, kminem rzymskim oraz solą i pieprzem.
Dokładnie wymieszaj.
Smacznego!