Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na meksykańską salsę z pomidorów i chlli – pico de gallo. Salsa jest banalnie prosta w przygotowaniu, a pełna smaku. Może służyć zarówno jako dodatek do kanapek, tostów czy nachosów, ale też jako sałatka do obiadu czy grilla. Pomidory nadają jej soczystości, papryczki chilli odrobiny pikantności, a kolendra orzeźwia.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1034
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 959
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12846
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1034
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 959
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12846
Składniki
Pomidory, cebulę, papryczki oraz kolendrę pokrój drobno i przełóż do miski.
Wlej sok z limonki.
Przypraw oregano, kminem rzymskim oraz solą i pieprzem.
Dokładnie wymieszaj.
Smacznego!