Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na meksykańską salsę z pomidorów i chlli – pico de gallo. Salsa jest banalnie prosta w przygotowaniu, a pełna smaku. Może służyć zarówno jako dodatek do kanapek, tostów czy nachosów, ale też jako sałatka do obiadu czy grilla. Pomidory nadają jej soczystości, papryczki chilli odrobiny pikantności, a kolendra orzeźwia.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3580
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 405
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3580
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 405
Składniki
Pomidory, cebulę, papryczki oraz kolendrę pokrój drobno i przełóż do miski.
Wlej sok z limonki.
Przypraw oregano, kminem rzymskim oraz solą i pieprzem.
Dokładnie wymieszaj.
Smacznego!