Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W latach powojennych mojej babci mama bardzo często piekła takie placki.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
Wykonanie: Kapustę wycisnąć, pokroić lecz nie płukać. Dodać mąkę, jajko, mleko, przyprawy do smaku i dokładnie wymieszać.
Rozgrzać olej na patelni, kłaść łyżką małe placuszki i smażyć z obu stron na złoto. Placuszki podawać z jogurtem naturalnym.