Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodna polewa która zawsze sie udaje!Po wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 150
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 76
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 757
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 373
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 150
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 76
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 757
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 373
Składniki
W garnku roztapiamy maslo. Dodajemy przesiane kakao gorzkie przesiany cukier puder i mleko.
Wszystkie skladniki energicznie mieszamy do polaczenia skladników na malym ogniu. Nie gotowac!Zdejmujemy i polewa jest gotowa do uzytku.