Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sam raz do ciasteczek na Święta.
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1591
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 499
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 356
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 61
Dzisiaj przedstawiam deser niejednego dzieciństwa. :) Krakersy przekładane kr...
Odsłon: 1591
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 499
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 356
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 61
Składniki
Wykonanie: Namoczoną przez noc ciecierzycę ugotować do miękkości. Śliwki bez pestek zalewamy wrzątkiem i odstawiamy na 15-20 minut. Śliwki, ciecierzycę dokładnie odsączyć, razem zmiksować, połączyć z resztą składników. Pomadę możemy używać do: przekładania wafli, ciasteczek oraz super smakuje na posmarowanym chlebie. SMACZNEGO.