Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone prawdziwki możecie wykorzystać do przygotowania jajecznicy, sosu lub dodać do zupy. Sprawdzą się również jako dodatek do pieczonych mięs. Są banalnie proste do zrobienia, a przy tym niesamowicie smaczne. Koniecznie wypróbujcie ten przepis!
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 28
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 252
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 2034
Pyszna alternatywa dla smażonych w Tłusty Czwartek pączków i faworków. Skórka...
Odsłon: 127
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 28
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 252
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 2034
Pyszna alternatywa dla smażonych w Tłusty Czwartek pączków i faworków. Skórka...
Odsłon: 127
Składniki
Grzyby płuczemy pod bieżącą wodą. Osuszamy na ręczniku papierowym i kroimy na plasterki.
Na patelni rozgrzewamy masło. Cebulę obieramy z łupin, kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni na złoty kolor.
Do podsmażonej cebulki dodajemy pokrojone prawdziwki. Grzyby podgrzewamy przez kilka-kilkanaście minut do momentu odparowania wody. Pod koniec smażenia grzyby doprawiamy solą i pieprzem oraz posypujemy posiekaną natką pietruszki.