Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone pieczarki z mieszanką ziół włoskich to moje ostatnie odkrycie. Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu, a jakie smaczne. Są dobrym dodatkiem do obiadu czy mięsa z grila.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1315
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1315
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Składniki
Pieczarki myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. W garnku roztapiamy masło, dodajemy pieczarki w całości, przyprawy (wszystkie oprócz soli i pieprzu).
Następnie dusimy je pod przykryciem ok 15 minut, aż zmiękną. Doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Gotowe! Smacznego.