Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33493
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 98
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 233
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33493
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 98
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 233
Składniki
Czosnek rozgnieść praską. Dodać: sól, pieprz, zioła prowansalskie, majonez i jogurt. Wszystko wymieszać. I cała filozofia. Szybkie i proste.