Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsze maleństwa!
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 2422
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 55
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 226
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3585
Ziemniaki po bacowsku to proste danie, które jest jednocześnie niezwykle pysz...
Odsłon: 2422
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 55
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 226
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 3585
Składniki
Przepiórki natarłam pastą curry. Pasta była z solą. Wycisnęłam sok z pomarańczy. Zostawiłam na parę godzin.
Obsmażyłam je na rumiano, na patelnię od razu dałam pokrojona w kostkę cebulę.
Przepiórki podlałam sokiem z pomarańczy z marynaty i winem. Zagotowałam, przykryłam pokrywką i zmniejszyłam ogień na średnio mniejszy. Przepiórki będą gotowe po 15- 20 minutach. Pod koniec doprawiłam jeszcze sos solą i pieprzem. Gotowe!
:D Podałam z jarmużem w tempurze.
Smacznego :)