Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsze maleństwa!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 195
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20181
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 195
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20181
Składniki
Przepiórki natarłam pastą curry. Pasta była z solą. Wycisnęłam sok z pomarańczy. Zostawiłam na parę godzin.
Obsmażyłam je na rumiano, na patelnię od razu dałam pokrojona w kostkę cebulę.
Przepiórki podlałam sokiem z pomarańczy z marynaty i winem. Zagotowałam, przykryłam pokrywką i zmniejszyłam ogień na średnio mniejszy. Przepiórki będą gotowe po 15- 20 minutach. Pod koniec doprawiłam jeszcze sos solą i pieprzem. Gotowe!
:D Podałam z jarmużem w tempurze.
Smacznego :)