Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze uważałam gyros za brzydszą siostrę kebaba ale po spróbowaniu oryginału uważam, że to ciekawsza przyprawa!
moździerz ewentualnie malakser
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13321
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13321
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7477
Składniki
Składniki daje się na patelnie, podpraża przyprawy na średnim ogniu kilka minut i jak się zdymi trzeba zdjąć patelnię. teraz z łatwością wszystko się rozetrze w moździerzu.
Smacznego :)