Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-01-2017
Rolada doskonała na pieczywo, a także można podawać na ciepło na danie główne.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 777
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425039
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10702
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336976
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 777
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425039
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10702
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336976
Składniki
Ser zetrzeć na małych oczkach. 5 jajek rozkłócić. Do jajek dodać ser i majonez.
Blaszkę dużą wysmarować olejem i wyłożyć papierem do pieczenia. Papier również wysmarować olejem. Wlać masę serową. Wstawić do piekarnika na ok. 15 minut 200 stopni.
Mięso mielone wymieszać z 2 jajkami i bułką tartą. Przyprawić solą i pieprzem.
Upieczoną masę serową wyciągnąć i lekko wystudzić.
Upieczoną masę można przeciąć na pół, wtedy lepiej się zwija. Przełożyć na folię aluminiową. Wyłożyć na wierzch mięso mielone.
Zwinąć jak roladę. Wstawić do piekarnika na ok.30 min 200 stopni.