Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te roladki można zrobić z innym farszem, według własnego upodobania smakowego.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1212
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5737
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18325
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1212
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5737
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18325
Składniki
Pieczarki pokroić i przesmażyć. Piersi ostrożnie ubić na spore kotlety i przyprawić. Na mięso wyłożyć pieczarki i plasterek sera, zwinąć i zabezpieczyć wykałaczką. Jajko rozbełtać. Panierować roladki i równomiernie obsmażyć. Takie mięsko jest fajnym dodatkiem do ziemniaków, jak również klusek, kaszy czy kopytek.