Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do obiadu, ale także do czego tylko będzie nam pasowało ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5063
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13626
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5890
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7706
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5063
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13626
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5890
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7706
Składniki
Kalafior dzielimy na małe różyczki i zalewamy wrzątkiem na ok 2-5 min. Następnie odlewamy wodę i osuszamy kalafior ręcznikiem papierowym.
Siekamy drobno koperek, czosnek przeciskamy przez praskę, solimy i dodajemy pieprzu. Łączymy chrzan z jogurtem i majonezem z koperkiem i czosnkiem. Mieszamy.
Na koniec łączymy powstały sos z kalafiorem. Smacznego!