Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryż bardzo dobrze smakuje z kotletem schabowym lub udkiem, oraz z mizerią lub surówką z kiszonej kapusty.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2134
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421387
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2061
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2134
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421387
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2061
Składniki
Czosnek i cebulę obrać, drobno, pokroić i podsmażyć na oleju. Wsypać ryż i mieszać aż ryż b będzie miał kolor lekko brązowy.
Następnie podlewać go wywarem po łyżce tak aby się prażył i mieszać co jakiś czas dolewając wywaru.
Przykryć pokrywką i zostawić na jak najmniejszym ogniu, co jakiś czas zamieszać. Doprawić do smaku według uznania. Można podawać z Udkami Balbinki.