Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy wymyślać dodatki do dań głównych. W zasadzie to taki ryż, sam w sobie, może być takim daniem. Nie potrzeba żadnych dodatków, bo smak sera, który przebija się przez ryż, jest poezją. Szczególnie ten nasz, bursztyn.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13056
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2433
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3583
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4430
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13056
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2433
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3583
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4430
Składniki
Ryż gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. My od jakiegoś czasu nie solimy wrzątku do gotowania ryżu. Nauczyliśmy się tak, przy jaśminowym. Odcedzamy, nie przelewamy zimną wodą. Przekładamy z powrotem do gorącego garnka. Dodajemy masło, które roztapiamy w garnku pod przykryciem. Dodajemy ser, mieszamy, do smaku możemy doprawić pieprzem. Podajemy od razu po przygotowaniu.