Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu lub jako solo chrupadełko.:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8678
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8678
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Sałatę rozdzielić,opłukać i wysuszyć na papierowym ręczniku. Jajko ugotować na twardo. Osusoną sałatę rozłożyć na talerzu,na wierzch dać ćwiartki jajka i plasterki pomidora. Posypać zieloną cebulką i całość lekko posolić. Osobno rozpuścić w śmietanie cukier i sok z cytryny. Polać po wierzchu.
Smacznego życzę!