Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i kolorowa.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 362
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2254
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1839
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 744
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 362
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2254
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1839
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 744
Składniki
Buraczki umyć, owinąć folią i upiec do miękkości. Ostudzić. Jajka ugotować na twardo, zalać zimną wodą, obrać . Ogórki kiszone obrać i pokroić w drobną kostkę. Paprykę i jabłko także pokroić w kostkę. Jogurt wymieszać z majonezem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek.Doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru. Połączyć składniki. Wymieszać. Udekorować ćwiartkami ugotowanych jajek i gałązkami świeżego koperku. Przed podaniem schłodzić.