Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i kolorowa.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11173
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6414
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13406
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5173
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11173
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6414
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13406
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5173
Składniki
Buraczki umyć, owinąć folią i upiec do miękkości. Ostudzić. Jajka ugotować na twardo, zalać zimną wodą, obrać . Ogórki kiszone obrać i pokroić w drobną kostkę. Paprykę i jabłko także pokroić w kostkę. Jogurt wymieszać z majonezem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek.Doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru. Połączyć składniki. Wymieszać. Udekorować ćwiartkami ugotowanych jajek i gałązkami świeżego koperku. Przed podaniem schłodzić.