Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i kolorowa.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 758
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113292
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1289
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 807
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 758
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113292
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1289
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 807
Składniki
Buraczki umyć, owinąć folią i upiec do miękkości. Ostudzić. Jajka ugotować na twardo, zalać zimną wodą, obrać . Ogórki kiszone obrać i pokroić w drobną kostkę. Paprykę i jabłko także pokroić w kostkę. Jogurt wymieszać z majonezem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek.Doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru. Połączyć składniki. Wymieszać. Udekorować ćwiartkami ugotowanych jajek i gałązkami świeżego koperku. Przed podaniem schłodzić.