Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i kolorowa.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 42
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31202
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 382
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1470
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 42
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31202
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 382
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1470
Składniki
Buraczki umyć, owinąć folią i upiec do miękkości. Ostudzić. Jajka ugotować na twardo, zalać zimną wodą, obrać . Ogórki kiszone obrać i pokroić w drobną kostkę. Paprykę i jabłko także pokroić w kostkę. Jogurt wymieszać z majonezem, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek.Doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru. Połączyć składniki. Wymieszać. Udekorować ćwiartkami ugotowanych jajek i gałązkami świeżego koperku. Przed podaniem schłodzić.