Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i każdy ją lubi. Idealnie nadaje się na sylwestra i karnawał.
Jajka ugotować na twardo. Żółtka oddzielić od białek. Białka, ogórki i pieczarki pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i jak ktoś lubi groszek.
Jajka ugotować na twardo. Żółtka oddzielić od białek. Białka, ogórki i pieczarki pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i jak ktoś lubi groszek.
Śmietanę i musztardę wymieszać w proporcjach wg gustu i połączyć z żółtkiem.Z tak przygotowanym "majonezem" wymieszać pozostałe składniki i doprawić solą i pieprzem.
Śmietanę i musztardę wymieszać w proporcjach wg gustu i połączyć z żółtkiem.Z tak przygotowanym "majonezem" wymieszać pozostałe składniki i doprawić solą i pieprzem.
Uwielbiam zapiekane warzywa - w każdej konfiguracji. Bardzo dobrym dodatkiem...
Odsłon: 1614
Sezon na młodą kapustę w rozpoczęty. Jej przygotowanie do obiadu zajmuje kilk...
Odsłon: 41
Paski z piersi kurczaka smażone z mieszanką warzyw chińskich z sosem sojowym...
Odsłon: 12401
Jeśli masz ochotę na kuchenne eksperymenty, pizza ze szparagami powinna konie...
Odsłon: 41
Sezon na młodą kapustę w rozpoczęty. Jej przygotowanie do obiadu zajmuje kilk...
Odsłon: 41
Paski z piersi kurczaka smażone z mieszanką warzyw chińskich z sosem sojowym...
Odsłon: 12401
Jeśli masz ochotę na kuchenne eksperymenty, pizza ze szparagami powinna konie...
Odsłon: 41
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Żółtka oddzielić od białek. Białka, ogórki i pieczarki pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i jak ktoś lubi groszek.
Jajka ugotować na twardo. Żółtka oddzielić od białek. Białka, ogórki i pieczarki pokroić w kostkę. Dodać kukurydzę i jak ktoś lubi groszek.
Śmietanę i musztardę wymieszać w proporcjach wg gustu i połączyć z żółtkiem.Z tak przygotowanym "majonezem" wymieszać pozostałe składniki i doprawić solą i pieprzem.
Śmietanę i musztardę wymieszać w proporcjach wg gustu i połączyć z żółtkiem.Z tak przygotowanym "majonezem" wymieszać pozostałe składniki i doprawić solą i pieprzem.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Kluski francuskie do zup
Dodatki
Młoda kapusta na słodko. Z delikatną nutą kwaskowości
Dodatki
Aromatyczna marynata do karkówki
Dodatki
Marynata z musztardą francuską
Kluski francuskie do zup
Rosół jadamy zazwyczaj z makaronem, a w moim regionie jada się go nawet chętn...
Odsłon: 4
Młoda kapusta na słodko. Z delikatną nutą kwaskowości
Sezon na młodą kapustę w rozpoczęty. Jej przygotowanie do obiadu zajmuje kilk...
Odsłon: 41