Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Kuchnia aborygenów ,przejmująca wpływy kuchni europejskiej i azjatyckiej. Salsa doskonale komponuje się z białą rybą.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3894
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415013
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2437
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3894
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415013
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2437
Składniki
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy kukurydzę i fasolki (wcześniej ugotowane al dente i pokrojone na mniejsze kawałki ). Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i smażymy około 5 min. Do miski wsypujemy posiekane dymki ,listki mięty oraz chilli. Wlewamy sok z limonki ,dodajemy fasolki z kukurydzą ,dokładnie mieszamy.