Dodatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2331 Ocena: 51820
Dodano: 11.05.2014
Odsłon: 14090
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy kukurydzę i fasolki (wcześniej ugotowane al dente i pokrojone na mniejsze kawałki ). Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i smażymy około 5 min. Do miski wsypujemy posiekane dymki ,listki mięty oraz chilli. Wlewamy sok z limonki ,dodajemy fasolki z kukurydzą ,dokładnie mieszamy.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

gregoruk 28 października 2015Zgłoś do usunięcia
Wygląda na smaczną :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

mimiwiki 12 maja 2014Zgłoś do usunięcia
dooobre :)4 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 11 maja 2014Zgłoś do usunięcia
Wspaniałe połączenie! :)5 Kto głosował? | Odpowiedz