Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12057
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1343
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12714
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4107
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12057
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1343
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12714
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4107
Składniki
Schab doprawiam w całości i odkładam na 3 godz.Boczek kroję w cieniutke paseczki.Cebule siekam w piórka.Do rękawa do pieczenia wkladam cebulę , umieszczam na niej schab.Pokrojony boczek staram się umieścić na górze schabu.Wszystko razem umieszczam w piekarniku i piekę ok.godz. wszystko zależy od szerokości schabu w tem ok.180 stopni.Po upieczeniu wyjmuję z folii i zostawiam w sosie , który utworzył się podczas pieczenia , aby póżniej mięso nie było zbyt suche.Świetny dodatek do kanapek.