Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś domowego na kanapki.
Schab doprawiam w całości i odkładam na 3 godz.Boczek kroję w cieniutke paseczki.Cebule siekam w piórka.Do rękawa do pieczenia wkladam cebulę , umieszczam na niej schab.Pokrojony boczek staram się umieścić na górze schabu.Wszystko razem umieszczam w piekarniku i piekę ok.godz. wszystko zależy od szerokości schabu w tem ok.180 stopni.Po upieczeniu wyjmuję z folii i zostawiam w sosie , który utworzył się podczas pieczenia , aby póżniej mięso nie było zbyt suche.Świetny dodatek do kanapek.
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 43
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 179
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 43
Coraz trudniej o żywność bez zbędnych lub szkodliwych dodatków. Zwłaszcza węd...
Odsłon: 179
Składniki
Schab doprawiam w całości i odkładam na 3 godz.Boczek kroję w cieniutke paseczki.Cebule siekam w piórka.Do rękawa do pieczenia wkladam cebulę , umieszczam na niej schab.Pokrojony boczek staram się umieścić na górze schabu.Wszystko razem umieszczam w piekarniku i piekę ok.godz. wszystko zależy od szerokości schabu w tem ok.180 stopni.Po upieczeniu wyjmuję z folii i zostawiam w sosie , który utworzył się podczas pieczenia , aby póżniej mięso nie było zbyt suche.Świetny dodatek do kanapek.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1734
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2406