Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuje 10 minut! Jeżeli lubisz zasmażaną kapustę to koniecznie musisz spróbować jej w odsłonie słodko-kwaśnej .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13283
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2608
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3751
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4775
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13283
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2608
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3751
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4775
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj następnie posyp cukrem, solą, dodaj ocet i chili. Dokładnie wymieszaj.
Tak przygotowaną kapustę wrzuć na patelnię i podsmażaj przez ok. 5 minut. Na końcu dodaj masło. Następnie mieszaj i podsmażaj kapustę jeszcze chwilę. Kapusta jest gotowa, gdy zmieni kolor z żywo zielonego na żółto-zielony.