Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuje 10 minut! Jeżeli lubisz zasmażaną kapustę to koniecznie musisz spróbować jej w odsłonie słodko-kwaśnej .
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3921
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415185
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2489
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3921
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415185
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2489
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj następnie posyp cukrem, solą, dodaj ocet i chili. Dokładnie wymieszaj.
Tak przygotowaną kapustę wrzuć na patelnię i podsmażaj przez ok. 5 minut. Na końcu dodaj masło. Następnie mieszaj i podsmażaj kapustę jeszcze chwilę. Kapusta jest gotowa, gdy zmieni kolor z żywo zielonego na żółto-zielony.