Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuje 10 minut! Jeżeli lubisz zasmażaną kapustę to koniecznie musisz spróbować jej w odsłonie słodko-kwaśnej .
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2429
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2429
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj następnie posyp cukrem, solą, dodaj ocet i chili. Dokładnie wymieszaj.
Tak przygotowaną kapustę wrzuć na patelnię i podsmażaj przez ok. 5 minut. Na końcu dodaj masło. Następnie mieszaj i podsmażaj kapustę jeszcze chwilę. Kapusta jest gotowa, gdy zmieni kolor z żywo zielonego na żółto-zielony.