Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuje 10 minut! Jeżeli lubisz zasmażaną kapustę to koniecznie musisz spróbować jej w odsłonie słodko-kwaśnej .
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 170
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 866
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3991
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20014
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 170
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 866
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3991
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20014
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj następnie posyp cukrem, solą, dodaj ocet i chili. Dokładnie wymieszaj.
Tak przygotowaną kapustę wrzuć na patelnię i podsmażaj przez ok. 5 minut. Na końcu dodaj masło. Następnie mieszaj i podsmażaj kapustę jeszcze chwilę. Kapusta jest gotowa, gdy zmieni kolor z żywo zielonego na żółto-zielony.