Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuje 10 minut! Jeżeli lubisz zasmażaną kapustę to koniecznie musisz spróbować jej w odsłonie słodko-kwaśnej .
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1872
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5691
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5669
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1872
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5691
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5669
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj następnie posyp cukrem, solą, dodaj ocet i chili. Dokładnie wymieszaj.
Tak przygotowaną kapustę wrzuć na patelnię i podsmażaj przez ok. 5 minut. Na końcu dodaj masło. Następnie mieszaj i podsmażaj kapustę jeszcze chwilę. Kapusta jest gotowa, gdy zmieni kolor z żywo zielonego na żółto-zielony.