Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako ciepła przekąska lub dodatek do dania głównego.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6043
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 328
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13396
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2671
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6043
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 328
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13396
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2671
Składniki
Na oleju smażymy drobno pokrojony czosnek i płatki chilli przez około minutę. Dodajemy sos sojowy i miód, dokładnie mieszamy. Dodajemy pokrojone wzdłuż kapusty pak choi. Smażymy kilka minut, często mieszając, aby kapusty zmiękły i ze wszystkich stron nasączyły się sosem. Gorące kapusty przekładamy na talerz i zalewamy sosem.