Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako ciepła przekąska lub dodatek do dania głównego.
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231755
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4960
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36378
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231755
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4960
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36378
Składniki
Na oleju smażymy drobno pokrojony czosnek i płatki chilli przez około minutę. Dodajemy sos sojowy i miód, dokładnie mieszamy. Dodajemy pokrojone wzdłuż kapusty pak choi. Smażymy kilka minut, często mieszając, aby kapusty zmiękły i ze wszystkich stron nasączyły się sosem. Gorące kapusty przekładamy na talerz i zalewamy sosem.