Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Trzeba zmalaksować fasolę doprawić do smaku przyprawami i posypać lekko zrumieniona cebula pokrojone w kostkę i chili w proszku. Jeśli sami gotujecie fasolkę, można od razu dodać kuminu- ma podobne działanie do kminku. Taki smalczyk najlepiej wyjada się egipskim chlebkiem, domowymi frytkami a nawet chipsami. w smaku jest bardzo podobny :) Bisara to popularny dodatek do obiadu gdzie wszystkiego jest dużo ale po trochu. Smacznego