Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15045
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2013
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8829
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15045
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2013
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8829
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
Trzeba zmalaksować fasolę doprawić do smaku przyprawami i posypać lekko zrumieniona cebula pokrojone w kostkę i chili w proszku. Jeśli sami gotujecie fasolkę, można od razu dodać kuminu- ma podobne działanie do kminku. Taki smalczyk najlepiej wyjada się egipskim chlebkiem, domowymi frytkami a nawet chipsami. w smaku jest bardzo podobny :) Bisara to popularny dodatek do obiadu gdzie wszystkiego jest dużo ale po trochu. Smacznego