Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalec nadaje się do jajecznicy,bigosu,zupy kartoflanej oraz do pieczywa. Jest smaczny ,oby nie za często:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326432
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12084
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16849
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5500
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326432
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12084
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16849
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5500
Składniki
Drobno pokrojone podgardle dać do rondelka i stopić.Jeśli jest tłuste smalcu nie trzeba dodawać,ja miałam bardzo chude więc musiałam dać. Czosnek wycisnąć przez praskę,paprykę pokroić w kostkę i dodać pod koniec stapiania. Na końcu dodać jabłko starte na grubych oczkach ,oraz majeranek,smażyć około 10min. Smalec przelać do miseczki ,wystudzić i dać do lodówki.
Smacznego życzę!