Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalec nadaje się do jajecznicy,bigosu,zupy kartoflanej oraz do pieczywa. Jest smaczny ,oby nie za często:)
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 206
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 63
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 111
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 206
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 63
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 111
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Składniki
Drobno pokrojone podgardle dać do rondelka i stopić.Jeśli jest tłuste smalcu nie trzeba dodawać,ja miałam bardzo chude więc musiałam dać. Czosnek wycisnąć przez praskę,paprykę pokroić w kostkę i dodać pod koniec stapiania. Na końcu dodać jabłko starte na grubych oczkach ,oraz majeranek,smażyć około 10min. Smalec przelać do miseczki ,wystudzić i dać do lodówki.
Smacznego życzę!