Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalec nadaje się do jajecznicy,bigosu,zupy kartoflanej oraz do pieczywa. Jest smaczny ,oby nie za często:)
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 388
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 94
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 253
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 307
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 388
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 94
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 253
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 307
Składniki
Drobno pokrojone podgardle dać do rondelka i stopić.Jeśli jest tłuste smalcu nie trzeba dodawać,ja miałam bardzo chude więc musiałam dać. Czosnek wycisnąć przez praskę,paprykę pokroić w kostkę i dodać pod koniec stapiania. Na końcu dodać jabłko starte na grubych oczkach ,oraz majeranek,smażyć około 10min. Smalec przelać do miseczki ,wystudzić i dać do lodówki.
Smacznego życzę!