Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne smarowidło do kanapek z czerwonej fasoli z puszki, koncentratu pomidorowego, ziół i przypraw. Cały proces przygotowania zajmie Wam maksymalnie 5 minut. Koniecznie wypróbujcie ten przepis. Pasta z fasoli doskonale komponuje się również na krakersach lub jako dip do krojonych, surowych warzyw.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 942
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31906
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 84
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5643
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 942
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 31906
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 84
Składniki
Otwórz puszkę z czerwoną fasolą, zawartość przerzuć na sito. Fasolę przepłucz zimną wodą.
Opłukaną fasolę przełóż do blendera kielichowego. Dodaj koncentrat pomidorowy, oliwę oraz zioła i przyprawy. Składniki zmiksuj na gładką pastę. To już wszystko. Smarowidło do kanapek z czerwonej fasoli z puszki jest gotowe do jedzenia!