Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne smarowidło do kanapek z czerwonej fasoli z puszki, koncentratu pomidorowego, ziół i przypraw. Cały proces przygotowania zajmie Wam maksymalnie 5 minut. Koniecznie wypróbujcie ten przepis. Pasta z fasoli doskonale komponuje się również na krakersach lub jako dip do krojonych, surowych warzyw.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 95
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 44
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 95
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 44
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
Otwórz puszkę z czerwoną fasolą, zawartość przerzuć na sito. Fasolę przepłucz zimną wodą.
Opłukaną fasolę przełóż do blendera kielichowego. Dodaj koncentrat pomidorowy, oliwę oraz zioła i przyprawy. Składniki zmiksuj na gładką pastę. To już wszystko. Smarowidło do kanapek z czerwonej fasoli z puszki jest gotowe do jedzenia!