Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne smarowidło do kanapek z czerwonej fasoli z puszki, koncentratu pomidorowego, ziół i przypraw. Cały proces przygotowania zajmie Wam maksymalnie 5 minut. Koniecznie wypróbujcie ten przepis. Pasta z fasoli doskonale komponuje się również na krakersach lub jako dip do krojonych, surowych warzyw.
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 33
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 75
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11796
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 198
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 33
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 75
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11796
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 198
Składniki
Otwórz puszkę z czerwoną fasolą, zawartość przerzuć na sito. Fasolę przepłucz zimną wodą.
Opłukaną fasolę przełóż do blendera kielichowego. Dodaj koncentrat pomidorowy, oliwę oraz zioła i przyprawy. Składniki zmiksuj na gładką pastę. To już wszystko. Smarowidło do kanapek z czerwonej fasoli z puszki jest gotowe do jedzenia!