Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne smarowidło do kanapek z czerwonej fasoli z puszki, koncentratu pomidorowego, ziół i przypraw. Cały proces przygotowania zajmie Wam maksymalnie 5 minut. Koniecznie wypróbujcie ten przepis. Pasta z fasoli doskonale komponuje się również na krakersach lub jako dip do krojonych, surowych warzyw.
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20660
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5189
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20660
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 51
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5189
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 50
Składniki
Otwórz puszkę z czerwoną fasolą, zawartość przerzuć na sito. Fasolę przepłucz zimną wodą.
Opłukaną fasolę przełóż do blendera kielichowego. Dodaj koncentrat pomidorowy, oliwę oraz zioła i przyprawy. Składniki zmiksuj na gładką pastę. To już wszystko. Smarowidło do kanapek z czerwonej fasoli z puszki jest gotowe do jedzenia!