Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sos pieczarkowy z dodatkiem pora i cebuli, wysmienicie smakuje z ryzem ugotowanym na sypko.
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 570
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2841
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 576
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 570
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2841
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 576
Składniki
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.