Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sos pieczarkowy z dodatkiem pora i cebuli, wysmienicie smakuje z ryzem ugotowanym na sypko.
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 60
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 49
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 60
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 49
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Kiełbasa chuda podpiekana.
Dodatki
Pieczarki faszerowane mozzarellą z grilla
Dodatki
Szaszłyki z pomidorów
Dodatki
Kluski francuskie do zup
Kiełbasa chuda podpiekana.
Bardzo smaczna, soczysta kiełbasa wieprzowa chuda, podpiekana. Kiełbasa wędzo...
Odsłon: 117
Pieczarki faszerowane mozzarellą z grilla
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 228