Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sos pieczarkowy z dodatkiem pora i cebuli, wysmienicie smakuje z ryzem ugotowanym na sypko.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6403
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2013
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6403
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2013
 
         
         
                Składniki
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.
Pieczarki pokroic w polplasterki, pora w cienkie plasterki, a cebule w kostke. Wlozyc pieczarki i warzywa do rondelka, podlac odrobina wody, posolic i dusic na wolnym ogniu az pieczarki puszcza sok. Dusic wszystko az pieczarki nie zmiekna, a woda z nich odparuje. Rondelek zdjac z ognia, dodac pieprz, posiekana natke pietruszki i smietane, wymieszac, ponownie zagotowac.