Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis, który jest na każdej stronie z przepisami. Ale warto zawsze przypomnieć.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8391
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8391
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Składniki
Ogórek i cebulkę bardzo drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać. Odstawić do lodówki, smakuje najlepiej dobrze schłodzony.
Ogórek i cebulkę bardzo drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać. Odstawić do lodówki, smakuje najlepiej dobrze schłodzony.