Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy to rewelacyjny dodatek do gotowanych jajek i ziemniaków. Świetnie podkręca smak pieczonego mięsa. Wykonany według tego przepisu wchodzi niezwykle kremowy i pikantny. Można go podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Sprawdzi się podczas świąt wielkanocnych, ale watro po niego sięgać również bez okazji. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim wielbicielom wyrazistych smaków.
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 57
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 57
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 20
Przepis dnia
Dorsz pieczony to szybki i prosty przepis na rybne danie, które sprawdzi się...
Odsłon: 5473
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 57
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 57
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 20
Przepis dnia
Dorsz pieczony to szybki i prosty przepis na rybne danie, które sprawdzi się...
Odsłon: 5473
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy ze skorupki i kroimy w drobną kostkę.
Pokrojone jajka przekładamy do miski. Dodajemy starty chrzan, sok z cytryny, majonez, śmietanę, cukier, sól i pieprz. Składniki dokładnie mieszamy.
Tak przygotowany sos chrzanowy podajemy jako dodatek do pieczonego mięsa, gotowanych jajek lub ziemniaków z wody.