Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nada pysznego smaczku każdemu jedzeniu z grilla
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12899
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4647
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12899
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4647
Składniki
Wszystkie składniki (bez jaja) połączyć, doprawić, wymieszać. Dodać pokrojone w kostkę jajo - można zakwasić kilkoma kroplami soku cytrynowego.
Wszystkie składniki (bez jaja) połączyć, doprawić, wymieszać. Dodać pokrojone w kostkę jajo - można zakwasić kilkoma kroplami soku cytrynowego.