Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity sosik który u mnie sprawdza sie fantastycznie jako dodatek do frytek lub podsmażanych ziemniaków i jako sos do potraw z grila. Mozna go też z powodzeniem użyć jako dip do warzyw.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i doprawiamy wg. uznania tzn. więcej czosnku soli czy papryki. Smak sosu zalezy od indywidualnego upodobania i smaku. Na koniec dosypujemy koperek, mieszamy i odstawiamy do lodówki zeby się to wszystko pzegryzło na ok. 20 -30 min. Sosik naprawde jest prosty , smaczny i znajdzie uznanie w gronie Waszych znajomych. Smacznego...