Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jogurtowy, który pasuje do wszystkiego – grillowanych, smażonych mięs, pieczonych ziemniaków. Mocno czosnkowy i mocno ziołowy. A ziółka z mojego ogródka :)
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33491
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 96
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 233
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33491
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 96
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 233
Składniki
Zioła myjemy, obrywamy listki z gałązek i drobno siekamy. Dodajemy do jogurtu greckiego. Ząbki czosnku bardzo drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę. Ogórek zielony ścieramy na tarce o grubych oczkach - odciskamy nadmiar wody. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Odstawiamy do lodówki na 10-15 minut.