Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bądź pewien/a co jesz . Sosy róbcie sami w domu
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6232
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 192
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 149
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 284
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 502
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6232
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 192
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 149
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 284
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 502
Składniki
Jogurt , śmietanę oraz majonez umieszczamy w wyższej miseczce . Mieszamy do połączenia się składników. 2 ząbki czosnku zgniatamy przez praskę a jeden ząbek drobno siekamy . Dodajemy do śmietany,jogurtu i majonezu . Dokładnie mieszamy i doprawiamy pieprzem oraz minimalnie solą . Sos najlepiej smakuje przygotowany około godzinę lub pół godziny przed podaniem . Czosnek przez ten czas zrobi doskonałą robotę i uwydatni się smakowo . Jest to duża porcja . Ja robię taką ponieważ przelewam do słoiczka i używam jeszcze kilka dni .