Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bądź pewien/a co jesz . Sosy róbcie sami w domu
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5008
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5618
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 162
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18892
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7286
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5008
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5618
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 162
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18892
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7286
Składniki
Jogurt , śmietanę oraz majonez umieszczamy w wyższej miseczce . Mieszamy do połączenia się składników. 2 ząbki czosnku zgniatamy przez praskę a jeden ząbek drobno siekamy . Dodajemy do śmietany,jogurtu i majonezu . Dokładnie mieszamy i doprawiamy pieprzem oraz minimalnie solą . Sos najlepiej smakuje przygotowany około godzinę lub pół godziny przed podaniem . Czosnek przez ten czas zrobi doskonałą robotę i uwydatni się smakowo . Jest to duża porcja . Ja robię taką ponieważ przelewam do słoiczka i używam jeszcze kilka dni .