Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasuje do różnych dań. Do mięsa, warzyw, ryb. Jest uniwersalny i ...pyszny.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8636
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8636
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 598
Składniki
W salatrce wymieszać śmietanę z majonezem i jogurtem. Dodać ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę, czosnek niedźwiedzi, sok z cytryny, pieprz młotkowany z kolendrą, cukier, sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Można podawać, ale jeśli mamy czas, to można odstawić do lodówki na ok 30 min. Wtedy będzie jeszcze lepszy jak smaki się przegryzą. Smacznego.