Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jak samemu przygotować sos do sałatki.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23833
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 179
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 382
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 539
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23833
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 179
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 382
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 539
Składniki
Czosnek, obrać przecisnąć przez praskę. Majonez połączyć z keczupem i śmietana, dokładnie wymieszać rózgą kuchenną. Na koniec dodać przyprawy (jeżeli jakiejś nie mamy możemy zastąpić dowolna jaką mamy, aby nam sos smakował.