Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
W tym roku zamiast miodownika przygotuj piernikowca! Składa się z pysznych wa...
Odsłon: 2704
Zapiekanka grecka to warstwowa zapiekanka przygotowana na bazie mięsa mielone...
Odsłon: 73
W tym roku zamiast miodownika przygotuj piernikowca! Składa się z pysznych wa...
Odsłon: 2704
Zapiekanka grecka to warstwowa zapiekanka przygotowana na bazie mięsa mielone...
Odsłon: 73
Składniki
Wykonanie sosu koperkowego: Włoszczyznę opłukać, ugotować w 2 szklankach wody i odcedzić, mąkę rozetrzeć z tłuszczem, rozprowadzić mlekiem i częścią wywaru. Następnie wlać do pozostałego gotującego się wywaru( bez warzyw) dodać drobno posiekany koperek, zagotować i posolić do smaku.