Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos, idealnie pasuje z gołąbkami , ziemniaki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3123
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3123
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Do garnka wlewamy bulion/wywar zagotowujemy . W międzyczasie czasie zimna wodą mieszamy ze śmietanką , mąka i dokładnie mieszamy . Gdy bulion/wywar mamy zagotowany wlewamy mieszankę wody ze śmietanką , dokładamy posiekany koperek , zagotowujemy i chwilę gotujemy do zgęstnienia sosu . Doprawiamy do smaku przyprawami .