Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sosik troszkę przeze Mnie zmodyfikowany
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8576
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8576
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 581
Składniki
W rondelku rozpuścić masło z mąką do tego wlać bulion i mieszając zagotować.Po zagotowaniu,dodać posiekany koperek,zagotować , po wyłączeniu dodać śmietany. SMACZNEGO:)
W rondelku rozpuścić masło z mąką do tego wlać bulion i mieszając zagotować.Po zagotowaniu,dodać posiekany koperek,zagotować , po wyłączeniu dodać śmietany. SMACZNEGO:)